Weersvoorspellingen TRI HLMRMEER

 In Nieuws

Over een paar dagen sta jij aan de start bij TRI HLMRMEER. Daar gaan we een geweldige dag van maken en we vinden het gaaf dat jij erbij bent. Wel willen we je graag het volgende op het hart drukken: houd alsjeblieft rekening met de warmte!

Zoals je ongetwijfeld al wel gezien of gehoord hebt, zijn de weersvoorspellingen voor het aankomende weekend meer dan goed. Het wordt warm en kan zelfs héél warm worden. Vooral zondag, wedstrijddag, lopen de temperaturen naar verwachting flink op. Reden genoeg voor ons – organisatie – om extra maatregelen te treffen. Op het loopparcours plaatsen we een extra drankpost, zodat je iedere 1.5 kilometer kunt drinken en/of jezelf kunt verkoelen. Maak vooral gebruik van deze mogelijkheid en luister áltijd goed naar je lichaam!

Het is overigens nog niet zeker of deze extra drankpost bemand wordt. Daar hebben we vrijwilligers voor nodig. Bij deze dan ook meteen de oproep aan enthousiaste vrijwilligers om zich aan te melden en ons zodoende te helpen. We zouden dat zeer waarderen! Aanmelden kan via: https://trihard.nl/vrijwilligers/

Mochten we uiteindelijk niet voldoende vrijwilligers hebben, dan wordt de extra drankpost een coachpost. Hier zullen dan dus geen vrijwilligers staan, maar is er ruimte voor familie en/of vrienden om drinken aan te reiken.

Tot slot willen we je nog graag de volgende adviezen geven:

-Smeer je goed in met zonnebrand, draag lichte kleding, een petje en eventueel een zonnebril

-Drink voor en tijdens de gehele wedstrijd voldoende, vooral sportdrank. Zorg dat je voldoende drinken mee hebt op de fiets

-Gaat het niet of voel je je niet goed worden (duizelig, aanhoudende krampen, misselijk, hoofdpijn of andere klachten), stop dan tijdig en meld je bij één van onze vrijwilligers of medici

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search