TRI HLMRMEER geannuleerd: alles wat je moet weten

 In Nieuws

Beste atleet,

Wat een heftige situatie. De volksgezondheid – het grootste goed dat er is – staat op het spel en we begrijpen én respecteren de gisteravond aangekondigde maatregelen. Daaronder ook het verbod op evenementen tot 1 juni. Voordat we verder gaan met het beschrijven van de gevolgen die dit voor jou en ons heeft, willen we even stilstaan bij iedereen die op dit moment getroffen is door het coronavirus. Wij wensen deze mensen, hun familie en vrienden enorm veel sterkte en beterschap.

Daarnaast wensen we iedereen binnen onze branche die door deze maatregelen getroffen wordt veel sterkte: vrijwilligers, sponsoren, collega-organisatoren en natuurlijk jij als atleet. Tenslotte ook een speciale shoutout naar de mensen die werkzaam zijn in de vitale beroepen en dagelijks alles op alles zetten om de crisis te bestrijden. Dat is zó belangrijk, want het zijn moeilijke tijden. Voor jou, voor ons, voor iedereen.

Een jaar lang hebben we met jou uitgekeken naar onze wedstrijden. Je hebt je maanden aan een trainingsschema gehouden, door weer en wind getraind en nu mag je jouw topvorm niet laten zien tijdens onze race. Natuurlijk zetten we alles graag in perspectief en we begrijpen dat er belangrijkere zaken zijn. Sport is nu immers bijzaak. Maar tegelijkertijd is die bijzaak voor jou en voor ons een heel belangrijke.

Het is een ingrijpende beslissing om evenementen tot 1 juni– en daarmee ook de onze – te verbieden, maar het is nu even niet anders.

Het besluit om onze evenementen geen doorgang te laten vinden, raakt ons recht in het hart. Financieel, maar ook omdat we voorlopig niet kunnen / mogen doen wat we leuk vinden. En precies datzelfde geldt voor jou. We zitten in hetzelfde schuitje. Maar wat betekent dit voor jou? En wat betekent dit voor ons? Hieronder vind je de meest gestelde vragen over dit onderwerp.[/vc_column_text]

Wat gebeurt er met de TRI HARD Clinics en Trainingen in 2020?

Net als alle wedstrijden, worden alle clinics en trainingen van TRI HARD tot 1 augustus geannuleerd. Iedereen die zich reeds voor één of meer van deze clinics of trainingen had aangemeld, ontvangt hier persoonlijk bericht over.

De trainingen in voorbereiding op TRI OUDERKERK (10 augustus) en TRI BOSBAAN (6 september) gaan vooralsnog door. Daarnaast onderzoeken onze trainers de mogelijkheid om een extra training aan te bieden, als het aantal aanmeldingen hierom vraagt.

Krijg ik (een deel van) mijn inschrijfgeld terug?

Een directe restitutie van je inschrijfgeld is helaas niet mogelijk. Ook wij zien in verschillende media discussies over consumentenrecht omtrent restitutie van tickets. Het is echter van belang om hierin onderscheid te maken tussen deelnemers en toeschouwers van sportwedstrijden. In de verklaring van NOC*NSF over dit onderwerp wordt kort beschreven dat er andere rechten gelden voor deelnemers.

Hoewel wij het liefst alle atleten (gedeeltelijk) zouden terugbetalen, zijn wij niet financieel draagkrachtig genoeg om deze optie te kunnen bieden.

De volgende vormen van compensatie zijn wél mogelijk:

1. Kosteloos registratie doorschuiven naar OD of Sprint TRI OUDERKERK, zaterdag 22 en zondag 23 augustus (extra eventdag)
Naast de reguliere zaterdag met sprint en Olympische afstand, zullen we op zondag 23 augustus een volledige extra OD dag toevoegen aan het programma van TRI OUDERKERK.

2. Kosteloos registratie doorschuiven naar Sprint TRI BOSBAAN, zaterdag 26 en zondag 27 september (extra eventdag)
Ook bij TRI BOSBAAN verdubbelen we het aantal racedagen, door op zondag 27 september een hele dag extra sprintseries te laten starten.

3. Voucher ter waarde van 50% van het door jou betaalde inschrijfgeld voor 2021.
Als je voor deze optie kiest, ontvang je een kortingscode voor de inschrijving voor 2021. Deze kortingscode heeft de waarde van 50% van het door jou betaalde netto inschrijfgeld, dus exclusief chiphuur en eventuele daglicentie en extra producten. Deze code kun je vanaf 1 mei gebruiken. Op die dag zal de inschrijving voor alle races in 2021 open gaan.

4. Ondersteun TRI HARD door af te zien van compensatie en ontvang van ons een hoodie.
De annuleringen zijn bijzonder ingrijpend voor ons als organisatie en we zetten dan ook alle zeilen bij om overeind te blijven en onze mensen in dienst te houden. De toekomst is onrustig en onzeker en alle hulp is welkom. Als je deze optie kiest, ontvang je van ons als blijk van dank een prachtige “TRIATHLETES NEVER QUIT” of “I’m not a girl, I’m a triathlete” hoodie ter waarde van €44,95.

Welke TRI HARD wedstrijden zijn (tot nu toe) geannuleerd?

De volgende wedstrijden zullen in 2020 niet plaatsvinden:

17 mei – TRI HLMRMEER

6 juni – TRI NIJMEGEN

14 juni – TRI GP ZANDVOORT

21 juni – TRI AMSTERDAM

11 en 12 juli – TRI ROTTERDAM

 

De TRI HARD kalender bestaat nog uit de volgende wedstrijden:

22 en 23 augustus – TRI OUDERKERK (OD en Sprint)

26 en 27 september – TRI BOSBAAN (Sprint)

Wat betekent de annulering voor de TRI HARD Competitie?

In 2020 zal er helaas geen TRI HARD Competitie plaatsvinden. Hiervoor zullen er simpelweg te weinig wedstrijden zijn waarin punten verdiend kunnen worden.

Mag ik mijn startbewijs omruilen voor een startbewijs bij een andere TRI HARD wedstrijd?

Ja, je kunt jouw inschrijving kosteloos doorschuiven naar één van onderstaande wedstrijden.

1. OD of Sprint TRI OUDERKERK: zaterdag 22 en zondag 23 augustus
Naast de reguliere zaterdag met sprint en Olympische afstand, zullen we op zondag 23 augustus een volledige extra OD dag toevoegen aan het programma van TRI OUDERKERK.

2. Sprint TRI BOSBAAN: zaterdag 26 en zondag 27 september
Ook bij TRI BOSBAAN verdubbelen we het aantal racedagen, door op zondag 27 september een hele dag extra sprintseries te laten starten.

 

Naast deze mogelijkheid, heb je ook nog onderstaande opties:

3. Voucher ter waarde van 50% van het door jou betaalde inschrijfgeld voor 2021.
Als je voor deze optie kiest, ontvang je een kortingscode voor de inschrijving voor 2021. Deze kortingscode heeft de waarde van 50% van het door jou betaalde netto inschrijfgeld, dus exclusief chiphuur en eventuele daglicentie en extra producten. Deze code kun je vanaf 1 mei gebruiken. Op die dag zal de inschrijving voor alle races in 2021 open gaan.

4. Ondersteun TRI HARD door af te zien van compensatie en ontvang van ons een hoodie.
De annuleringen zijn bijzonder ingrijpend voor ons als organisatie en we zetten dan ook alle zeilen bij om overeind te blijven en onze mensen in dienst te houden. De toekomst is onrustig en onzeker en alle hulp is welkom. Als je deze optie kiest, ontvang je van ons als blijk van dank een prachtige “TRIATHLETES NEVER QUIT” of “I’m not a girl, I’m a triathlete” hoodie ter waarde van €44,95.

 

Worden chiphuur, daglicentie en andere extra producten vergoed?

Ja, zeker! Als je kiest voor compensatie-optie 1, 2 of 3 krijg je deze producten vergoed.

 

Iedereen die extra producten (wetsuithuur, fietshuur, Lock Lace veters, startnummerbandje en/of finishershirt) had besteld, heeft hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Bij keuze voor compensatie-optie 1 en 2 worden chiphuur en eventuele daglicentie automatisch doorgeschoven. Bij optie 3 kun je bij registratie aangeven hier al voor betaald te hebben. Hoe dit er precies uit gaat zien, maken we later bekend.

Een overzicht van alle keuzemogelijkheden:

1. Kosteloos registratie doorschuiven naar OD of Sprint TRI OUDERKERK, zaterdag 22 en zondag 23 augustus (extra eventdag)
Naast de reguliere zaterdag met sprint en Olympische afstand, zullen we op zondag 23 augustus een volledige extra OD dag toevoegen aan het programma van TRI OUDERKERK.

2. Kosteloos registratie doorschuiven naar Sprint TRI BOSBAAN, zaterdag 26 en zondag 27 september (extra eventdag)
Ook bij TRI BOSBAAN verdubbelen we het aantal racedagen, door op zondag 27 september een hele dag extra sprintseries te laten starten.

3. Voucher ter waarde van 50% van het door jou betaalde inschrijfgeld voor 2021.
Als je voor deze optie kiest, ontvang je een kortingscode voor de inschrijving voor 2021. Deze kortingscode heeft de waarde van 50% van het door jou betaalde netto inschrijfgeld, dus exclusief chiphuur en eventuele daglicentie en extra producten. Deze code kun je vanaf 1 mei gebruiken. Op die dag zal de inschrijving voor alle races in 2021 open gaan.

4. Ondersteun TRI HARD door af te zien van compensatie en ontvang van ons een hoodie.
De annuleringen zijn bijzonder ingrijpend voor ons als organisatie en we zetten dan ook alle zeilen bij om overeind te blijven en onze mensen in dienst te houden. De toekomst is onrustig en onzeker en alle hulp is welkom. Als je deze optie kiest, ontvang je van ons als blijk van dank een prachtige “TRIATHLETES NEVER QUIT” of “I’m not a girl, I’m a triathlete” hoodie ter waarde van €44,95.

Mag ik mijn startbewijs doorschuiven naar volgend jaar?

Het automatisch doorschuiven van je inschrijving naar de 2021 editie van TRI HLMRMEER is helaas niet mogelijk.

Wél bieden we onder andere de optie om een voucher t.w.v. 50% van je netto betaalde inschrijfgeld te ontvangen voor een wedstrijd in 2021. Met het netto inschrijfgeld bedoelen we de inschrijfkosten exclusief chiphuur en eventuele daglicentie of andere extra producten. De helft van dat bedrag is de korting die je voor 2021 krijgt.

Dat betekent echter niet dat je de overige kosten niet vergoed krijgt. Over de extra producten ontving je eerder al een mail. Ook de chiphuur en daglicentie hoef je niet opnieuw te betalen.

Een overzicht van alle keuzemogelijkheden na de annulering van TRI HLMRMEER:

1. Kosteloos registratie doorschuiven naar OD of Sprint TRI OUDERKERK, zaterdag 22 en zondag 23 augustus (extra eventdag)
Naast de reguliere zaterdag met sprint en Olympische afstand, zullen we op zondag 23 augustus een volledige extra OD dag toevoegen aan het programma van TRI OUDERKERK.

2. Kosteloos registratie doorschuiven naar Sprint TRI BOSBAAN, zaterdag 26 en zondag 27 september (extra eventdag)
Ook bij TRI BOSBAAN verdubbelen we het aantal racedagen, door op zondag 27 september een hele dag extra sprintseries te laten starten.

3. Voucher ter waarde van 50% van het door jou betaalde inschrijfgeld voor 2021.
Als je voor deze optie kiest, ontvang je een kortingscode voor de inschrijving voor 2021. Deze kortingscode heeft de waarde van 50% van het door jou betaalde netto inschrijfgeld, dus exclusief chiphuur en eventuele daglicentie en extra producten. Deze code kun je vanaf 1 mei gebruiken. Op die dag zal de inschrijving voor alle races in 2021 open gaan.

4. Ondersteun TRI HARD door af te zien van compensatie en ontvang van ons een hoodie.
De annuleringen zijn bijzonder ingrijpend voor ons als organisatie en we zetten dan ook alle zeilen bij om overeind te blijven en onze mensen in dienst te houden. De toekomst is onrustig en onzeker en alle hulp is welkom. Als je deze optie kiest, ontvang je van ons als blijk van dank een prachtige “TRIATHLETES NEVER QUIT” of “I’m not a girl, I’m a triathlete” hoodie ter waarde van €44,95.

 

Welke compensatie kan ik verwachten?

We bieden alle ingeschreven atleten één van de volgende mogelijkheden:

1. Kosteloos registratie doorschuiven naar OD of Sprint TRI OUDERKERK, zaterdag 22 en zondag 23 augustus (extra eventdag)
Naast de reguliere zaterdag met sprint en Olympische afstand, zullen we op zondag 23 augustus een volledige extra OD dag toevoegen aan het programma van TRI OUDERKERK.

2. Kosteloos registratie doorschuiven naar Sprint TRI BOSBAAN, zaterdag 26 en zondag 27 september (extra eventdag)
Ook bij TRI BOSBAAN verdubbelen we het aantal racedagen, door op zondag 27 september een hele dag extra sprintseries te laten starten.

3. Voucher ter waarde van 50% van het door jou betaalde inschrijfgeld voor 2021.
Als je voor deze optie kiest, ontvang je een kortingscode voor de inschrijving voor 2021. Deze kortingscode heeft de waarde van 50% van het door jou betaalde netto inschrijfgeld, dus exclusief chiphuur en eventuele daglicentie en extra producten. Deze code kun je vanaf 1 mei gebruiken. Op die dag zal de inschrijving voor alle races in 2021 open gaan.

4. Ondersteun TRI HARD door af te zien van compensatie en ontvang van ons een hoodie.
De annuleringen zijn bijzonder ingrijpend voor ons als organisatie en we zetten dan ook alle zeilen bij om overeind te blijven en onze mensen in dienst te houden. De toekomst is onrustig en onzeker en alle hulp is welkom. Als je deze optie kiest, ontvang je van ons als blijk van dank een prachtige “TRIATHLETES NEVER QUIT” of “I’m not a girl, I’m a triathlete” hoodie ter waarde van €44,95.

Ik stond ingeschreven voor meerdere wedstrijden. Waar heb ik recht op?

Voor iedere wedstrijd waarvoor je ingeschreven stond, heb je recht op één van de compensatie-opties. Je ontvangt van iedere wedstrijd een aparte e-mail, met een link naar het formulier waarin jij jouw keuze kunt aangeven. Zorg dat je voor iedere wedstrijd de juiste link (dus de juiste e-mail) gebruikt om dit formulier te openen.

Wat gebeurt er met het geld dat jullie reeds hebben ontvangen?

Het geld dat wij uit inschrijvingen hebben ontvangen, hebben wij gebruikt voor het bekostigen van ons personeel, de huur van ons kantoor en magazijn, de aanvraag van vergunningen, de aanschaf van artikelen met een lange levertijd en de promotie van onze wedstrijden.

Natuurlijk zijn er ook kosten die door de annulering van onze wedstrijd wegvallen. Hier staat echter het wegvallen van de nodige sponsor- en inschrijfopbrengsten tegenover. De inkomsten blijven sinds maart immers volledig uit, terwijl de bovengenoemde vaste kosten doorlopen.

Ik heb geen mail ontvangen over de annulering. Wat nu?

Het zou kunnen dat onze e-mail in je SPAM-mailbox terecht gekomen is. Als hij daar ook niet te vinden is, kun je ons mailen op info@trihard.nl. Mogelijk hebben we dan namelijk een verkeerd e-mailadres van jou in ons systeem staan.

Waarom zou ik afzien van mijn compensatie?

Hoewel we het liefst alle atleten volledig zouden compenseren en alle inschrijfkosten zouden willen terugstorten, is de realiteit dat we alle zeilen moeten bijzetten om het jaar door te komen en volgend jaar opnieuw wedstrijden te kunnen organiseren.

Hoe zit dat?
Wij werken met een klein team het hele jaar door aan de organisatie van de TRI HARD wedstrijden. Dat betekent dat we maandelijks enkele vaste kostenposten hebben die, ongeacht de hoeveelheid wedstrijden die we organiseren, betaald moeten worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld de maandelijkse personeelskosten en de huur van ons magazijn en kantoor. Normaal gesproken worden deze kosten gedekt door de inkomsten die we vergaren uit inschrijvingen van deelnemers en uit de partnerschappen die wij aangaan met bedrijven die hun merk aan ons willen verbinden. Deze inkomsten liggen nu al sinds begin maart volledig stil, terwijl de vaste kosten het hele jaar door zullen lopen.

Iedere deelnemer die ervoor kiest zijn inschrijfkosten niet te laten compenseren, helpt ons dus de kosten te beperken en maakt het mede mogelijk dat wij in de toekomst weer mooie evenementen kunnen neerzetten. Als dank bieden wij iedereen die hiervoor kiest een exclusieve triathlonhoodie t.w.v. €44,95 aan.

Tot wanneer kan ik mijn keuze doorgeven?

Wij begrijpen uiteraard dat het voor velen niet direct mogelijk is om een keuze te maken. Neem daarom je tijd!

Het is tot en met 30 april (23:59 uur) mogelijk om je keuze door te geven via het formulier in de mail.

[/vc_column][/vc_row]
Recent Posts
Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Start typing and press Enter to search